NYELVISKOLÁNK

Angol nyelvtanítással kezdtünk el foglalkozni 2007-ben Székesfehérváron. A kezdetektől felnőtteket tanítottunk (16 éves kortól), akiknek a száma ma közel jár a 3000 főhöz. Engedve a tanulóink igényeinek és a rendszeres megkereséseknek, hatékony módszerünkre építve 2014-ben elkezdtünk német nyelvet is tanítani.

Minden igényt kielégítő nyelviskolánkban, modern, jól felszerelt tantermekben tanulhatsz. Használd ki te is előnyeinket és szerezz magabiztos nyelvtudást és nyelvvizsga bizonyítványt.

Előnyeink:

Saját tempódban fogsz tanulni.
Nyelviskolánkban nem csoportos nyelvtanfolyamokat szervezünk, hanem a nyelvtanítási módszerünknek köszönhetően kihasználjuk az egyéni tanulás, a magántanár és a csoportos oktatás előnyeit. Így ha nálunk tanulsz, nem kell másokhoz alkalmazkodnod, nincs lemaradás és időrabló ismétlés, míg mindenki meg nem érti a tananyagrészt. Így sok időt, energiát és pénzt spórolhatsz meg.

Rugalmas órarendben tudsz haladni.
Gyakorlatilag hétről hétre te fogod a nyelvóráid idejét beosztani, hiszen a nyitvatartási időnkön belül bármikor tudsz jönni tanulni. Az első hetekben segítünk az időtervezésben, míg el nem igazodsz a központi órarendünkben.

A nyelvtanulásod idejét akár naponta át is szervezheted.
Lássuk be, munka és család mellett nyelvet tanulni nem egyszerű feladat. Bármikor közbejöhet egy fontos vagy halaszthatatlan feladat, plusz munka, vagy például lebetegszik a gyermeked. Ilyenkor csak telefonálnod kell, de küldhetsz SMS-t is, és az előre beírt nyelvórádat a neked megfelelő időpontra áttesszük. Így az óráid sem vesznek el, ha időben jelzed. Természetesen le sem maradsz, onnan folytatod a tanulást, ahol előző alkalommal abba hagytad.

Nincs csoport és csoportindulás sem.
Mivel nálunk nem csoportos nyelvtanfolyamra fogsz járni, így nem kell csoportindulásra sem várnod. Bármelyik hétköznap, neked megfelelő időpontban belevághatsz a német nyelvtanulásba. Mindezt a meg lévő tudásodhoz igazodva. Ha még nem tanultál németül, akkor az alapoktól, ha tanultál már, akkor a tudásszinted felmérési eredményének megfelelő szintről indulsz. A szintfelmérő nálunk zajlik és díjmentes! Ebben sem kell másokhoz alkalmazkodnod.

A német kommunikációd külön fejlesztjük.
Számunkra fontos, hogy ne csak „elméleti”, hanem gyakorlati nyelvtudást szerezz. Heti rendszerességgel a tudásszintednek megfelelő kommunikációs órákon fogsz részt venni, hogy tudj és merj is németül beszélni, hisz minden tudás annyit ér, amennyit tudsz is belőle alkalmazni.

Próbatanfolyam, csak nálunk, 16 órában
A nyelviskola választás nehéz feladat, hisz általában több hónapra szavazol a kiválasztott iskolának bizalmat. Székesfehérváron csak nálunk van arra lehetőséged, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciával, nyomott áron járj három hétig németet tanulni. A 16 nyelvóra alatt megismered a nyelviskolánkat, módszerünket, nyelvtanárainkat és a rendszerünket, így akkor kell mellettünk döntened, ha a próbatanfolyam alatt meggyőztünk téged.

Lehet, hogy a fenti előnyök külön- külön nem győznek meg téged, de ha nyelviskolánkban tanulsz, mindegyiket ki fogod használni. Ezek fogják együtt garantálni, hogy hatékonyan haladj a nyelvtanulási célodig.

Kik lesznek a nyelvtanáraid?

Nyelviskolánkban kizárólag diplomás tanárok tanítanak, megfelelő felkészültséggel és tapasztalattal rendelkeznek a felnőttképzésben. A nyelvtanárok partnerként kezelnek téged, türelmesek és segítőkészek. Minden esetben azt tartják szem előtt, hogyan tudnának még többet segíteni neked. Csapatmunkában dolgozunk, minden héten, csütörtökön, tanári értekezleten foglalkozunk tanulóink haladásával. Így minden tanár naprakészen informált és felkészült, hogy hatékonyan tudjanak segíteni neked is. Munkájukat a háttérben az oktatásszervezőink és tanfolyami adminisztrátorunk támogatja, akikhez menetközben te is bármikor fordulhatsz, ha kérdésed van, vagy segítségre van szükséged. Ők nemcsak az órarended szervezésében, hanem a nyelvtanulásod során használt tankönyvekben, kiegészítő tananyagokban is tudnak segíteni. Akár telefonon is el tudod őket érni, de a nyelviskolában is hétköznap ¾ 8-tól 18.00-ig megtalálod valamelyiküket személyesen.

Ha az olvasásban idáig jutottál, remélhetőleg te is látod, nem xy órás nyelvtanfolyamra iratkozol be. Ha nálunk tanulsz egy komplex, jól felépített és hatékony nyelvtanításban lesz részed.

Természetesen nem kell ezeket elhinned, győződj meg mindenről személyesen, tesztelj minket próbatanfolyamunkon. Sok sikert.

Nálunk tanulók mondták

„Most tudtam meg, hogy sikerült a komplex középfokú nyelvvizsgám. Annyira boldog vagyok! Büszke vagyok magamra, mert elsőre sikerült az írásbeli és szóbeli egyaránt. Természetesen ez nélkületek nem sikerült volna, ezért nagyon hálás vagyok. Köszönöm azt a rengeteg segítséget, amit tőletek kaptam. Kívánom, hogy minél több felnőtt találjon rátok és tanuljon németül nálatok, mert akkor nekik is sikerülni fog.“
Kalancsik Zita, Székesfehérvár

„Sokáig halogattam a nyelvtanulást, míg végül körmömre égett a feladat. Muszáj volt bele vágnom, hogy megkaphassam a diplomámat. Persze munka mellett olyan nyelviskolát találni, ahova el is tudok járni, reménytelennek tűnt. Szerencsére egy ismerősöm ajánlására rátok találtam és be is iratkoztam próbatanfolyamra. A rugalmas időbeosztást már az alatt is ki tudtam használni, így továbbiratkoztam. Több hónapnyi nyelvtanulással eljutottam a segítségetekkel oda, hogy holnap nyelvvizsgára mehetek. Nem izgulok, felkészültem veletek rendesen, nem is kérdés, hogy sikerülni fog. Aztán csak egy hónap és kezemben a nyelvvizsga, onnan meg egy ügyintézés kérdése csak a diploma. Nagyon köszönöm a Hello English minden munkatársának a segítséget, szerettem hozzátok járni, hiányozni fogtok.“
Bárdos Zsolt, Székesfehérvár

„Tudom, hogy nem voltam egyszerű „eset”, nehezen vettem fel a ritmust, de ezt tudjátok be a koromnak. Ötven felett már nem annyira friss az agy, de végül igazatok lett, kitartó tanulással ennyi idősen is meg lehet tanulni a német nyelvet. Igaz, az átlagnál többet kellett magyarázni, gyakorolni, de ezt a tanárok mindig végtelen türelemmel megoldották. Nagyon köszönöm, hogy átlendítettek a nehézségeken, mindig hittetek bennem, míg végül én is beláttam, képes vagyok az alapfokú nyelvvizsgára. Végtelenül büszke vagyok a nyelvvizsga bizonyítványomra, amiről nélkületek álmodni sem mertem korábban.“
Lajtosné Györeki Ilona, Székesfehérvár

„Korábban letettem a középfokot, de nem használtam évekig a németet. Így a tudásom megkopott és a hiányosságaim miatt beszélni sem mertem még a külföldi ismerőseimmel sem. A nyelvtanfolyamotokon első lépésben helyre raktuk a hiányosságaimat, és felfejlesztettük a szókincsem is. A kommunikációs órákon a sok gyakorlás visszahozta beszédkészségem, így egyre jobban összeállt újra a fejemben a tudás. Most úgy megyek el tőletek, hogy újra magabiztosan beszélem a nyelvet középfokú szinten, amivel teljesen elégedett vagyok. A tanulás minden percét élveztem nálatok, annyira pozitív benyomást tett rám a nyelviskolátok. Mindenkinek ajánlani foglak titeket, köszönöm a segítséget.“
Almási Roland, Székesfehérvár

„Évekig tanultam németül a középiskolában, de nem sok eredménnyel. Bár a bizonyítványomban a tantárgynál közepes jegy szerepel, sosem mertem megszólalni német nyelven. Ezen kellett segítenetek, hogy ki tudjak menni dolgozni, Ausztriába. Négyhónapnyi intenzív tanulás elég volt nálatok arra, hogy az évek alatt összeszedett zagyvaságot helyre tegyük a fejemben. A sok kommunikációs gyakorlásnak köszönhetően, bátran és elég jól beszélek végre. Nagy könnyebbség számomra, hogy így vághatok neki a külföldi munkának. Sok sikert és sok-sok tanulót nektek, megérdemlitek.“
Árva Miklós, Székesfehérvár

„Ezt muszáj elmesélnem. Tegnap felhívtak attól a cégtől, ahol a múlt héten voltam német állásinterjún. FELVETTEK! Ez óriási, főleg, hogy a hölgy, aki hívott, külön megdicsérte a német tudásom. Köszönöm nektek, nélkületek esélyem se lett volna még interjúra bekerülni se. Természetesen folytatom a nyelvtanulást ettől még nálatok, ha egy üzlet beindul…“
Király Tímea, Székesfehérvár

Miben segíthetünk?